Mail ons!

info@nfminfo.nl

Ons adres

Trompet 18H, Enkhuizen

Werktijden

Ma - Vrij, 9:00 tot 17:00

Diensten

Automatisch incasseren

Stuurt u nog steeds zelf facturen en moet u vaak lang wachten op betalingen? Dan is automatische incasso een effectieve manier om op korte termijn uw cashflow te optimaliseren. Nationale Facturatie Maatschappij kan u helpen bij het bestendigen van uw inkomende betalingen. Zo stabiliseert u spoedig de financiële stromen binnen uw organisatie.

Hoe gaat automatische incasso in zijn werk?

Met een (digitale) machtiging geven uw klanten of leden ons toestemming om eenmalig of periodiek een bedrag van hun rekening af te schrijven. Uiteraard houdt u de regie over het verstrekken van de machtigingsverzoeken. Zodra NFM de incassomachtiging van uw relatie heeft ontvangen, kunnen we (automatisch) gaan incasseren. Met incasso heeft u meer controle over uw inkomende betalingen en reduceert u het risico op een haperende cashflow aanzienlijk.

De voordelen op een rijtje

Offerte aanvragen?

Wilt u Nationale Facturatie Maatschappij eerst leren kennen in een vrijblijvend gesprek of wilt u gelijk een offerte aanvragen?

Debiteurenbeheer

Het is bijzonder frustrerend als facturen te laat of zelfs helemaal niet worden betaald. Het laatste waar u als ondernemer mee bezig wilt zijn is het bijhouden van de administratie en het opvolgen van vorderingen. Nationale Facturatie Maatschappij (NFM) biedt efficiënte financiële dienstverlening. Onze specialisten nemen graag het werk van u over, van facturatie tot en met inning. Zo kunt u zich concentreren op de kern van de zaak.

Debiteuren

Wij benaderen uw debiteuren vanzelfsprekend op een vriendelijke wijze. Met een duurzame zakenrelatie in het verschiet is het voortduren van de samenwerking minstens even belangrijk als het incasseren van het bedrag. U heeft in ieder geval een zakelijke zorg minder en kunt zich direct concentreren op uw kerntaak. De uitbesteding van uw debiteurenbeheer biedt nog veel meer voordelen.

De voordelen op een rijtje

Offerte aanvragen?

Wilt u Nationale Facturatie Maatschappij eerst leren kennen in een vrijblijvend gesprek of wilt u gelijk een offerte aanvragen?